2008年10月16日 星期四

積極備戰

近一星期球隊的操練以谷體能為主,晨操晚練崔谷球員的狀態,希望能在近三場聯賽踢出好成績。一眾球員在跑沙灘時表現積極,在操練中亦格外落力,其中隊長范俊業在操練中撞爆口唇內側,需立即入院醫治,經診治後已冇大礙,預計能夠出戰大埔之賽事。另外,年青前鋒沈國強則撞傷右腳,週六一戰上陣成疑。

10 則留言:

匿名 提到...

努力, 繼續以積極的態度作戰, 球迷是看得見的。

匿名 提到...

對親大埔都輸\
球隊要搵出問題所在

匿名 提到...

俾D心機啊!現在南華、傑志,晨曦近況都唔錯,我相信你們都可以打番好D成績,在首循環先打入前四強。

匿名 提到...

愉園再次輸波,有D失望

匿名 提到...

我支持你們 ,就盡情把你們過往的不快轉嫁俾吧屯門普高吧! (如果能超過南華9:0紀錄就更好)愉園本地球員要俾D心機啦!入球者全都是外援。

想要創新高
搵屯門普高

匿名 提到...

愉園 0:0 謝菲聯

很失望!

匿名 提到...

愉園 0:1 東方,搞什麼鬼,希望愉園高層為近三季球隊成績漸漸下滑檢討一下。贏真係變得咁困難,困難到連東方,謝菲聯等下游球隊都贏唔到,傑志,南華對弱隊都能大勝。再講,愉園好耐都冇連勝,球員係咪鬆懈哂

匿名 提到...

愉園球員們,足總盃8強,我會等你們,與南華對抗,首圈一定要成功,我一定會入場支持你們,見證這場大戰。

匿名 提到...

愉園 7:1 淦源
year!

chun ning 提到...

愉球是不俗的球隊

《我通我識》節目主持
http://lslu.wordpress.com/